Heuzen Organisatie Advies
Oostenburgervoorstraat 306
1018 MR  Amsterdam
0031 (0)20 6278273 

info@heuzen.nl  

ROUTEBESCHRIJVING

Ter orientering: de Oostenburgervoorstraat bevindt zich ten oosten van het Centraal Station, grofweg tussen het Scheepvaartmuseum en het Tropenmuseum. Klik hier voor een kaart.

Met openbaar vervoer
NS-station Amsterdam CS: Hoofduitgang / Centrumzijde.
Te voet ongeveer 20 minuten. Met de bus. Uitstappen Oostenburgergracht. Stukje gracht terug/heen lopen tot: Oostenburgervoorstaat.

Op de hoek staat een beeld van twee bergbeklimmers op een hoge slanke, bruine sokkel. Oostenburgervoorstraat lopen tot het einde. Over een parkeerplaats tot een kleine ophaalbrug: Naar rechts kijken: VOC-gebouw, waarin de Oostenburgervoorstraat 306 is.

Met auto
Bel even voor een parkeerplaats!
Ringweg Oost
Afslag Centrum/Artis/Zeeburg, S114. Dat is de afslag tussen afslag Amersfoort en de Zeeburgertunnel. Onderaan afslag naar links, na 50 meter stoplichten: rechtdoor.
Na 500 meter stoplichten: rechtdoor, de Piet Heintunnel in. Na Piet Heintunnel: linksaf.  Aan rechterkant is dan de spoorbaan. Tweede weg rechtsaf, onder spoortunnel door. Links is water en een molen. Bij stoplichten: rechtdoor. Dit is Oostenburgergracht. Links is water. Na 300 meter rechtsaf: dit is de Oostenburgervoorstraat. Zie verder boven.

Ringweg Noord
Afslag Centrum, S116. IJtunnel in. Na IJtunnel: links af (eerst rechts aanhouden, dan links voorsorteren). Dit is de Prins Hendrikkade. Met de weg mee naar links de brug over. Aan linkerkant is Scheepvaartsmuseum te zien.
Direct na de brug rechtsaf: Kattenburgergracht met grote bomen en water aan de rechterkant. De Kattenburgergracht gaat over in Wittenburgergracht met grote vierkante kerk aan de linkerzijde. Na de kerk heet de weg: Oostenburgergracht.
Eerste weg naar links is Oostenbugervoorstraat. Zie verder boven.

 

Heuzen Organisatie Advies    |    Oostenburgervoorstraat 306    |    1018 MR Amsterdam    |    tel: 020 6278273    |